Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96077 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Април, 2016 г.

image


Всички се радваме, когато близки наши приятели или член на семейството ни се ощастливи с наследник или наследничка. Веднага влизаме в интернет и търсим първия онлайн магазин за цветя и подаръци, който ни попадне, за да можем да затрупаме щастливците с радост и поздравления. Но какво трябва да знаем за подаряването на цветя или букет при това важно събитие В следващите редове флористите на Е-цвете ще Ви дадат няколко кратки съвета.


Раждането на бебчето винаги е чудо. Как да отпразнуваме тази радост? Разбира се с цветя. Букетите са незаменим подарък за лекарите и медицинските сестри, които са помогнали на детето да се роди и да бъде изписано от болницата, както и допълнение към интериора на стаята, в която младата майка се връща у дома.

Но всички – младият баща, семейството и приятелите, трябва да са наясно с някои правила:

• На първо място, лекарите не са добронамерени към всякакви чужди предмети и цветя в болнично отделение. Това има своите причини. В по-ранни времена е било забранено да се поставят букети в стаята на родилката. Днес можете да дарите цветя, с известна предпазливост. Опитайте се да изберете букет без остър и силен аромат. Най-добре е да се подберат слабо миришещи гербери в деликатни нюанси на розовото, или хризантеми със слаб аромат. Избягвайте, въпреки красотата им, екзотичните сортове, както и розите, защото те могат да предизвикат алергични реакции.

• Не се тревожете, че няма къде да поставите цветята при поднасянето им на младата майка. Изпратете ги в кошница, която в деня на изписването, можете да вземете със себе си.

• По традиция на новородените момичета се поднасят розови или бели цветя. За момчетата можете да намерите в нашия онлайн магазин и цветя в закачливи нюанси на оранжевото, или синьото, както и подходящи растения в други цветове.

 • Изразявайки благодарността си към персонала на болницата, можете да подарите кошница с цветя. Цветовата композиция ще издържи по-дълго време и ще бъде оценена не само от лекуващият лекар, но и от целия колектив.

 • В деня на изписването на бебето подарете великолепен и красив букет. Единственото условие е той да съдържа любимите цветя на младата майка.

 • Внимателно украсете и стаята на бебето , но така подберете украсата, че тя да не предизвика някакви алергични реакции у новороденото.

Следете нашия блог за други интересни статии, свързани с цветята, букетите и подаръците за любимите ни хра

Категория: Забавление
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове: 0
image
 
Още от древни времена цветята са помагали да споделим чувствата си и неизказаните мисли.Тези чудесни продукти на природата, сякаш са  създадени, за да въплъщават любовта. Какво по-добре може да изрази вашите романтични чувства, или надеждата ви за по-трайна връзка, ако не са цветята?

Пролетните лалета, деликатната лилия, мистериозната орхидея, чувствените рози и изисканите карамфили, това са в случая верните помощници. В нашето съвремие, освен тях, можем да подарим и много екзотични цветя. В нашия онлайн магазин с желание ще ви предложим богат асортимент от букети за любимия човек. Нашите цветари могат да подготвят  уникални цветни композиции, чрез които да изразите своите искрени чувства и намерения.

С избора си на различните цветя вие ще можете да споделите своите стремежи без думи, които благодарение на различния „език” на цветята ще станат ясни и прозрачни.
За романтичните момичета са подходящи както белите хризантеми и нежните теменужки, така са забавни и красивите маргаритки. Подареният букет с ароматни цветя е най-доброто обяснение в любов към любимата и начало  на една романтична връзка.
За жизнерадостните и весели дами изберете ярките гербери, които ще внесат частица слънчева светлина в дома.

Може да засилите ефектът от цветята или букета чрез доставка на цветя с куриер.

На активните, интересуващи се от спорт момичета, подарете букет от цветя с ясна форма и изчистени линии - орхидеи, лилии или рози.
За изтънчените и изискани жени е подходяща композицията от цветя с удължени стебла, като  рози, гербери и  хризантеми.

Лалетата с тяхното пролетно настроение ще подчертаят вашата нежност към любимата. Мистериозните орхидеи ще отбележат загадката на срещата, докато високата кала ще изяви женствеността на девойката, а може и да послужи като обещание за брак. Ярките и червени рози без думи показват вашата страст. A розовият или чисто бял букет ще напомни за вашия трепет.

Подарявайте цветя, букети и цветни композиции по всякакъв повод, дори и без повод, така вие не само ще засилите вашата връзка, но цветята ще променят и вас. В края на краищата, любовта ни облагородява!

Категория: Тя и той
Прочетен: 938 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.09.2022 04:46

Какво трябва да знаем и следваме при избора на букет за юбилей



image

Наред с останалите, съществува един особено важен и голям празник, когато освен подаръци, поднасяме и луксозни букети. Това е настъпването на годишнина от рождението на всеки един от нас. Това е значителна дата, важен етап по пътя на живота. Юбилеите доказват, че човек е живял честно и достойно, утвърдил се е в живота и в любовта към семейството, спечелил е уважение и благодарност. Разбира се, цветята за събитието трябва да бъдат избрани с голямо внимание, за да се подчертае тържествеността на момента.

Често говорим за годишнини, позовавайки се на кръглия брой години, навършени от датата на раждане или от момента на сключване на брака. Освен тях юбилеи празнуват и корпоративни организации, както и хора, които са направили значителни творчески открития.

Не пропускайте възможността да направите изненадата още по-голяма и ефектът от поднасянето на букета по-сензационен чрез доставка на цветя с куриер.

При избора на цветята трябва да се съобразим с естеството на събитието. За юбиляра е подходящ всеки букет , стига той да изглежда тържествено и елегантно. Доста величествено изглеждат буйните букети или кошници с рози, лилиуми, хризантеми, орхидеи. Тези цветя  могат да бъдат част от цветните аранжировки, заедно с по-скромни цветове и украсени със зеленина. Основното правило е - при цветните композиции избирайте най-ярките и наситени цветове. Уместни са  бордото, лилавото и дори синият цвят. Букетът трябва да е оригинално декориран. В кошницата заедно с цветята можете да поставите кутия шоколадови бонбони, леко вино за жените, или бутилка ракия за мъжете.

Букетът за годишнината от сватбата трябва да е съобразен с предпочитанията на съпругата, та нали ще го поднесете на нея.

За юбилейния рожден ден на мъж, букетът за него трябва да е с подчертан „мъжки“ характер. Изберете тъмни рози, ириси или далии, аранжирани в геометрична форма - пирамидална или триъгълна.

Ако, обаче, празнувате годишнината на фирмата, поднесете луксозен бизнес букет.


Категория: Забавление
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове: 0

image

Когато се колебаем при избора на цветя за подарък по случай празника, избираме универсалното решение – подаряваме букет от рози. Това цвете е обичано от всички. Новите сортове притежават всички достойнства на дивите рози с опияняващ аромат. Флористите са създали безброй видове от това красиво цвете. Разнообразието от рози разпалва въображението и затова те присъстват в почти всички букети, било самостоятелно, или заедно с други цветя в композицията.

Розите са подходящ подарък за всеки случай. Подарете на любимата си червена роза, която е символ на любов и страст. В сватбения букет  белите рози подчертават чистотата и невинността на булката. Розовите  венчелистчета, с които обсипваме младоженците са пожелание за дълъг и красив живот.

Обикновено при кръщаване се подаряват кремави рози, наподобяващи невинността и нежността на младенеца. Жълтите рози, дарени на близък човек, споделят яркото слънце, а наситените тъмни и червени кадифени рози са подходящ подарък за мъже.

Розите придават аристократичност и уникалност на букета , затова цветарите ги обичат и използват постоянно при създаването на цветовите композиции.

Накрая, тези цветя са с изключителен аромат, който се запазва дълго време. Всички знаем за розовото масло,използвано в ароматерапията. От древни времена розата е билаупотребявана, за да успокои, облекчи главоболието и подобри настроението.

Възхитени от красотата й, възпяваме розата в стихове и песни, увековечаваме я в скулптурни произведения. Подарете една роза на близките си хора, това цвете ще изрази най - добре съкровените ви мечти и чувства!

Категория: Забавление
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове: 0

 

Как да впечатлите едно момиче?

Вие искате да изненадате вашата любима? Има много начини - но най-ефектен и оригинален е предлаганата доставка на цветя, до избраното от вас място! Поръчайте онлайн при нас – ние ще сме щастливи, ако можем да ви помогнем. В наше време можете да направите това и  без да напускате дома си - просто направете поръчка за доставка на цветя, платете по интернет и изчакайте, докато нашите куриери доставят избраното от вас.

Направете хубав жест за приятелката си, просто й подарете цветя, букет  или кошница с цветя и подаръци, избрани от нашия каталог в сайта ни. В края на краищата, жените обичат букети от рози, лалета или екзотични растения! Още по-добре, ако вашият подарък бъде предаден от нашите куриери - това ще  е приятна изненада, която винаги е оценявана от по-слабият пол.

За да удовлетворим вашето желание, вие трябва да отразите в сайта ни –вида на букета, адреса на доставка,пожеланието за картичка, или послание, т.е. след изборът ви от каталога ни, да попълните всички указани данни в сайта ни. Между другото, ако не сте сигурен за адреса, достатъчен е и един телефонен номер, на който нашите любезни служители ще уточнят подробностите  по доставка на подарения от вас букет, или  подарък. Свържете се с нас онлайн, направете поръчката, платете по указания начин и бъдете сигурен, че желаното от вас ще бъде доставено от нашите куриери в деня на доставката, в точно определения час.

 

Сега е много лесно да се избере и купи букет цветя по Интернет, а избирайки нашия онлайн магазин на сайта http://e-cvete.com можете да бъдете сигурни, че ще получите винаги свежи цветя, доставени от нашите куриери на желаното от вас място и час. 

Ако желаете да доставите харесаните от вас цветя в друг град – не е проблем, защото посещавайки ни на сайта E-cvete.com вие ще поръчате и подарите цветята на любимия човек чрез нас , нашите флористи и куриери.Получателят на букета дълго ще помни тази изненада.

Както видяхте, много лесно можете да изненадате любимото момиче :)

Категория: Забавление
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96077
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930