Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96090 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Октомври, 2015 г.

 

image


Какви цветя подаряваме за  рождени дни

 

Подаряването на букети с цветя за рождените дни е  една красива традиция, която се харесва на милиони хора по целия свят. За да бъде букетът истинска изненада за  получателя, трябва да избираме  подходящия букет за конкретния човек.  В тази статия, ние ще ви научим на това изкуство. Букетът от цветя за рождения ден на любимата майка, чаровното момиче, верния приятел или  строгия шеф - всеки един от тях има своите особености и малки тайни за успех.  В тази връзка, не забравяйте, е най-лесният начин да зарадвате и изненадата любимите си хора е като се възпозлвате от предлаганата услуга по доставка на цветя и подаръци.

 

Цветя  за рожден ден на жена

       Майката

Цветята за рождения ден на майката са израз на любов и благодарност. Букетът ще подскаже на майка ви ,че нейният рожден ден е специален подарък за вас. Целта на букета е създаване на празнична атмосфера и подчертаване индивидуалността на характера на виновницата за тържеството. Затова букетът за мама не може да бъде от обичайните 15 рози. Ако майката обича рози - подарете огромен букет от любимите цветя. Подходящ букет от рози за рождения  ден е този от 51 стръка и повече. Ако знаете какви рози предпочита - дарете такива. Ако не знаете - подарете розови или кремави  рози. Ако не сте сигурен за предпочитаните от нея цветя, тогава изберете смесен букет от различни  рози и орхидеи. Розата е цвете, което според статистиката е фаворит за 80% от жените. Цъфналите орхидеи ,според символиката им, са цветя за най-близките хора. Избягвайте карамфили, лилии, рози, лилиум, стрелиций и други екзотични цветя - те са твърде агресивни за изразяване на чувства като  нежност и грижа. Хризантемите също не са най-добрия избор на цветя за рождения ден на майката - те са  по-скоро цветя за приятелски комплимент. Една отлична възможност за цветен подарък на майката е огромният  букет от маргаритки, лалета и слънчогледи. Той може да бъде кръгъл, или като цветова композиция в кошница. Удължените и асиметрични форми не са  подходящи за случая.

       Любимото момиче

При избора на цветя за рождения ден на момиче,  трябва да спазвате някои основни правила на така наречения "език на цветята". Например, цъфналите червени рози символизират  страст. Червените рози в пъпка намекват, че чувствата ви стават по-силни с всеки изминат ден. Розовите рози означават щастие. Белите - нежност, а кремавите - хармония. Герберите символизират флирт. Орхидеите - интимност и желание за семейство. Правилната комбинация от цветя в букета може да изрази цялата гама от чувства, които споделяте с подаряването им. Смело комбинирайте червени и розови орхидеи и гербери. Поднесете красив букет, композиран от тези цветя или богата разкошна кошница, която рожденичката може да покаже на своите приятели. Не се колебайте - рожденният ден на любимия е само веднъж в годината. Напоследък са актуални и големите подаръци от цветя, като огромно сърце, изработено от рози. Повярвайте ми, след този подарък тя ще ви признае за истински принц. Изненадайте любимата девойка. Подредете  цветя по целия път на сутрешния й  трафик. От леглото до банята, от банята до кухнята - малки композиции от рози във формата на сърца. На рождения ден поднесете цветя на работното й място. Когато вашето момиче отиде в офиса и я посрещнат от вратата завистливите погледи на колегите и приятелите, а на нейното работно място  е поставена впечатляваща композиция от цветя - това ще бъде истинска сензация!

       Приятелката

Букетът с цветя за рождения ден на приятелката трябва да бъде ярък, оригинален и позитивен. Броят на цветята за рождени дни и стойността на подаръка в този случай, нямат значение: най-важното тук е идеята. Композицията от хризантеми или рози, подредени като голяма кутия за шоколадови бонбони или сладки, както и мече, държащо в лапичките си лакомства или красив букет с цветя, сигурно ще се  харесат на  приятелката ти. Добавете към вашия цветен подарък и  балони с цветни рисунки и надписи. Нека да са повече - поне десетина. Всички минувачи ще забележат рожденичката , а тя ще  се чувства като звезда!

 

Категория: Забавление
Прочетен: 1609 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96090
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Октомври, 2015  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031