Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2016 15:51 - Как да впечатлим момичето, което харесваме
Автор: ecvete Категория: Забавление   
Прочетен: 439 Коментари: 0 Гласове:
1



 

Как да впечатлите едно момиче?

Вие искате да изненадате вашата любима? Има много начини - но най-ефектен и оригинален е предлаганата доставка на цветя, до избраното от вас място! Поръчайте онлайн при нас – ние ще сме щастливи, ако можем да ви помогнем. В наше време можете да направите това и  без да напускате дома си - просто направете поръчка за доставка на цветя, платете по интернет и изчакайте, докато нашите куриери доставят избраното от вас.

Направете хубав жест за приятелката си, просто й подарете цветя, букет  или кошница с цветя и подаръци, избрани от нашия каталог в сайта ни. В края на краищата, жените обичат букети от рози, лалета или екзотични растения! Още по-добре, ако вашият подарък бъде предаден от нашите куриери - това ще  е приятна изненада, която винаги е оценявана от по-слабият пол.

За да удовлетворим вашето желание, вие трябва да отразите в сайта ни –вида на букета, адреса на доставка,пожеланието за картичка, или послание, т.е. след изборът ви от каталога ни, да попълните всички указани данни в сайта ни. Между другото, ако не сте сигурен за адреса, достатъчен е и един телефонен номер, на който нашите любезни служители ще уточнят подробностите  по доставка на подарения от вас букет, или  подарък. Свържете се с нас онлайн, направете поръчката, платете по указания начин и бъдете сигурен, че желаното от вас ще бъде доставено от нашите куриери в деня на доставката, в точно определения час.

 

Сега е много лесно да се избере и купи букет цветя по Интернет, а избирайки нашия онлайн магазин на сайта http://e-cvete.com можете да бъдете сигурни, че ще получите винаги свежи цветя, доставени от нашите куриери на желаното от вас място и час. 

Ако желаете да доставите харесаните от вас цветя в друг град – не е проблем, защото посещавайки ни на сайта E-cvete.com вие ще поръчате и подарите цветята на любимия човек чрез нас , нашите флористи и куриери.Получателят на букета дълго ще помни тази изненада.

Както видяхте, много лесно можете да изненадате любимото момиче :)




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96356
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930