Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96083 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Август, 2016 г.

Цветя подходящи за първия учебен ден или края на учебната година

Традицията да се подаряват букети с цветя за началото, или края на учебната година води началото си преди много десетилетия.

Не всички знаем за правилата, според които трябва да изберем красивия букет.

Първото важно правило е - на жените педагози да не се подаряват букети с „мъжки” цветя. Според етикета на цветята това са гладиолите, антуриумите и стрелиция. Дарявайте само букети от цветя, предназначени за

Съставът на букета и неговата опаковка са също от голямо значение. Съвременните букети са аранжирани от свежи цветя , обвити от зеленина и естествени материали, като филц, сезал или фина мрежа. Допуска се и опаковката от прозрачен целофан.  

Големината на букета има значение. Не говорим за големия неподреден сбор от стърчащи цветя. По разумно е да изберете красиво подреден и аранжиран букет с по-малка големина, но съставен от свежи цветя , обвити от подходяща зеленина. Цветята трябва да са плътно подредени едно до друго.

В този весел и празничен ден не са подходящи и букетите от цветя само в бели нюанси. Букетите за случая трябва да са в светли, звучни и весели нюанси, като училищния живот, започващ в този ден. Изберете цветя в червени, оранжеви,или жълти цветове. Белите цветя са подходящи само за да подчертаят контраста, или ако са предназначени за любимия учител.

Изберете ярките и колоритни букети, но няма да сгрешите, ако в случая се доверите на опитните флористи. Благодарение на техния опит и професионализъм, вие ще притежавате красив  и подходящ за отделните случаи букет.

За ваше удобство поръчайте цветята предварително. Най-добре е онлайн, като така ще спестите време и пари и не на последно място ще избегнете риска да закупите от някоя сергия, или магазин увехнали и не добре опаковани цветя.

За да избегнете притеснителното суетене преди празника, поръчайте цветята онлайн с доставка. Така ще бъдете сигурни, че поръчаното ще пристигне навреме, а цветята ще бъдат свежи, защото са съхранявани при правилните температура и влажност

Доставката на цветя винаги доставя радост и весело настроение.

Категория: Забавление
Прочетен: 485 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.09.2022 04:26
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96083
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Август, 2016  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031