Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96086 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Януари, 2013 г.
imageСещате ли се за свой близък или приятел в София, който има повод за празник и почерпка? Искате да го зарадвате, но не се намирате в София или изобщо не сте в България? Да зарадвате някого от разстояние е много лесно с услугите на магазин за доставка на цветя в София - http://e-cvete.com
 
На страниците на сайта ни ще намерите богата гама от букети и аранжировки от най-различни цветя за всеки повод. Изберете букет от алени рози, с които да кажете "обичам те" или елегантни лилиуми, подходящи за всеки повод. Предложенията ни с пъстроцветни хризантеми ще освежат деня на получателя си, а ако той е мъж - можете да изберете букет или аранжировка с гербер, антуриум и стрелиция. Търсите нещо по-различно? Екзотичните ни букети от орхидеи ще внесат топъл полъх в дома на получателя и ще останат свежи и красиви дълго, след поднасянето на изненадата. Комбинирайте избрания букет с бутилка вино или шампанско, за да допълните изненадата.

Добавете букет шоколадови бонбони и подсладете сивия ден на своя познат в София. Ако искате да бъдете оригинални и различни, препоръчваме да разгледате нашите букети от бонбони. Красиви, свежи и неописуемо вкусни, те са приготвени старателно от нашите флористси с идеята да създават положителни и незабравими емоции. Букетите ни от бонбони са съставени от шоколадови бонбони Фереро Рошер.

Кошниците ни с плодове също се нареждат сред най-поръчваните ни продукти за специални поводи, като често биват комбинирани с тръпчиво червено вино или вкусна торта от сладкарница Неделя.
 
Поръчката си за доставка на цветя и подаръци в София можете да направите директно от страниците на нашия онлайн магазин. Постарали сме се процеса по нейното оформяне да бъде максимално бърз и удобен, като средното време за завършване на поръчка е между 2 и 5 минути. В случай, че срещате трудности, нашите оператори с радост ще отговорят на всеки ваш въпрос на нашите мейли или телефон, както и чрез директния онлайн чат на страницата.
Категория: Тя и той
Прочетен: 5029 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.01.2013 13:02
Идва денят на влюбените и един голям въпрос - какво да поднесем за празника? Без значение каква е връзката ни, подаръкът за 14ти февруари е съществен елемент от нея и нейното просъществуване. Затова сме длъжни да се представим на ниво, показвайки с жеста си колко е важна за нас тази връзка.  С какво обаче да направим изненадата и оригинална, и носеща исканото послание? 

Традиционният букет от цветя е някак си твърде изтъркан.  Ще можем ли  да прескочим класическите цветя в изненадата си за деня на влюбените?  Можем ли да подарим букет и въпреки това да не направим класически и банален избор? 

imageОт значение е самият размер на букета. 101 рози в букет определено няма да се наредят в категорията "клише", а ще създадат щастливи мигове на важния за вас ден. Освен това, кой е казал, че трябва да поднесете букет - подарете нестандартна аранжировка от цветя, примерно във формата на сърце. 

След това, изненадата от подаръка е от голямо значение. Най-често правите подаръците в навечерието на свети Валентин, когато се видите? Не е ли по-оригинално да уредите доставката на подаръка си преди празничната вечер, в избрано от вас време? Представете си как щастлива звъни на приятелките си и весело им разказва какво сте и подарили. Доставката на разнообразни букети и аранжировки за деня на влюбените не е трудна, с помощта на някой от магазините за доставка на цветя и подаръци.

Ако наистина считате, че цветята са изтъркани, вероятно ще изберете по-оригиналните букети от бонбони. Няма жена, която да може да издържи на тази шоколадова съблазън или която да не ликува от романтичната му доставка пред смаяните погледи на приятелките й. 

Още ли не сте в състояние да изберете подарък, с който да направите щастлива приятелката си? Защо не опитате с нещо апетитно и оригинално като кошница със сезонни плодове и бутилка стилно вино, доставена в конкретно време?

Каквато и изненада да предприемете, имайте предвид, че по-важно е с какво желание ще го направите и до колко ще превърнете ежедневната изненада в невероятен спомен.
Категория: Тя и той
Прочетен: 3781 Коментари: 0 Гласове: 1

Макар все още скован от студ, градът под тепетата малко по малко започва да се раздвижва и подготвя за настъпващата пролет. Все по-често по улиците на града и по цветарските сергии можем да видим красиви букети от лалета – знак, че зимата си отива, а времето най-после започва да се затопля.

Онлайн магазините за доставка на цветя вече подмениха зимните си предложения и добавиха свежи пролетни букети на виртуалните си витрини, като предложения към клиентите си за настъпващия 8ми март.

Ако имате скъп човек в Пловдив, който желаете да зарадвате за празника, не се колебайте, а разгелдайте по-скоро предложенията за доставка на цветя в Пловдив за 8ми март. Красив пролетен букет би накарал всяка жена да се чувства щастлива и значима на този хубав празник, предвестващ идването на пролетта и топлото време.

Категория: Забавление
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96086
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Януари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031