Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96079 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Март, 2014 г.
 image


 

За поредна година сте изправени пред празника, в който всички влюбени прекарват незабравим и романтичен ден. Но с какво тази година ще бъде по-незабравим, по-специален и по-романтичен? Как да накарате Вашата половинка да онемее от щастие и радост и без думи да и покажете, че тя е единствена и специална за Вас. Предлагаме Ви да загърбите скъпите подаръци, романтичните екскурзии и ресторанти. Пренесете уюта и романтиката в дома си, бъдете двамата и прекарайте една незабравима вечер. Не знаете как - ние ще Ви подскажем. В следващите редове ще намерите няколко практични предложения - достъпни и бързи, с които ще надминете всеки ресторант и хотел в страната.


1. Покана - бъдете романтичен по детски. Набавете си гланцово блокче от близката книжарница до Вас - проверете дали във Вашия квартал няма такава - чрез Google Maps

. изрежете едно червено сърце и го надпишете с красив почерк и романтично стихче. Изрежете друго, надпишете го в стил на покана за вечеря и го слепете с предното сърце. Готово - вече имате романтична валентинка и покана в едно. Ако успеете и да направите така, че да не дадете поканата лично още по-добре - изненадата ще е пълна и любимата ще оцени това, че се стараете.


 

2. Вечеря - вече сме поканили любимата си, следва основната част. Какво да бъде ястието на пръв поглед в сложен въпрос, но това не е точно така. Не се изхвърляйте със скъпи Гурме продукти, морски дарове, френски сирена. Просто се замислете какво предпочита дамата на сърцето Ви. Ако не знаете - то сега е време да се замислите. По-добре пригответе нещо простичко, но с любов и собственоръчно - не се притеснявайте, ако не успеете от първия път :). Украсете ястието и подгответе всичко в големи съдове с капаци, така че всяко ястие да бъде изненада. При поднасянето може да помолите дамата до Вас да познае ястията без да поглежда или да се опита да налучква каква е поредната вкусотия. Пригответе вино - червено, средн клас и две големи чаши за вино. Една кана с вода също няма да Ви е излишна.


 

3. Масата - важна част от празника, тъй като голяма част от празника ще премине там. Подгответе свещи, романтични салфетки, поръсете с листенца от рози и различни нежни аромати. Едно уточнение - не прекалявайте. Романтиката не се измерва с количество, а с качество. Да украсите масата или дома си със свещи не означава да запалите 150 свещи , защото опасността от пожар е голяма. Ако разхвърляте десетки шепи листенца от рози, има предпоставка голяма част от тях да се озоват в храната Ви. Не прекалявайте - само подчертайте романтиката. Нека тя бъде фон, не натрапчива основа.


 

4. Музика - изборът на музика е Ваше задължение. Подберете тиха, бавна музика, която да служи за фон. По възможност нека е само инструментал иначе рискувате цяла вечер да си припявате романтичните балади на Бон Джоуви или Браян Адамс. печелите точка, ако предварително запишете диск с част от любимите мелодии на половинката си.


5. Цветята

- поставете ваза с цветя по средата на масата. Може да подберете и аранжировка с цветя от близкия цветарски магазин - потърсете такъв във Foursquare. Ако успеете да намерите и нежни лалета или други пролетни цветя - Вие сте мъжът с главно “М”. Когато дамата пристигне, поднесете й една красива червена роза, букет от червени рози или аранжировка от рози във формата на сърце - Вие избирате.


 

6. След вечеря - погрижете се за масата. Не оставяйте всички чинии, чаши и т.н. по средата на хола - не е никак романтично. Ако сте досетлив, вече сте готов с поредната изненада на вечерта. Половинката Ви ще Ви разцелува, когато ДВД-то изкара на екрана на телевизора любимия й романтичен филм, който тя може да гледа десетки пъти. Ако не знаете кой е този филм - подгответе се - все още имате малко време.


 

Ето как с няколко елементарни, лесни и достъпни стъпки може да направите празника на влюбените такъв, какъвто трябва да бъде - тих, романтичен, създаден за двама. Далеч от шумните ресторанти, претъпкани хотели и задимените дискотеки, Вие ще може да се насладите на вечерта, да си поприказвате, споделите и почувствате любовта си. Не забравяйте, че Свети Валентин е празник на любовта, не на икономиката - не е задължително да похарчите десетки левове в опит да изненадате половинката си. Важно е да окъпете вечерта в романтиката на Вашата връзка, а това може да стане само с въображение, отдаденост и насаме. Успех!


Категория: Други
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 11.03.2014 05:26
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96079
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31