Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96092 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Януари, 2014 г.
 imageВ тази класация ще намерите отговор на въпроса, който сме си задавали всеки път, когато трябва да изберем подарък за любимия човек - какво да купя този път и как да бъда оригинален.

В днешно време начините да изненадате любимия човек са много и разнообразни. Магазините за подаръци, бутиците, сайтовете за групово пазаруване и магазините за цветя ни заливат с различни промоции, нови и интересни продукти и безброи оферти.

Предоставяме на Вашето внимание ТОП 5 на най-често избираните подаръци за Свети Валентин:


 

1. Цветя и букети от рози:

Първото място в нашата класация е заето от цветята, букетите, розите и всички цветни аранжировки и композиции от цветя. Добавени към друг подарък или поднесени самостоятелно цветята са задължителна част от Празника на влюбените. Подходящи за празника са най-вече букетите от рози или различните различните композиции от рози - кошници, аранжировки, сърца от рози. Също така може да изненадате вашата полвинка и с красив и пъстър букет от ароматни, свежи, пролетни цветя - лалета, нарциси, зюмбюли. Не забравяйте да прибавите към избрания от Вас букет плюшено мече, кутия бонбони или ароматно вино. За по-силен ефект на изненада използвайте куриер, който да достави цветя/букета.

 

2. Романтична вечеря:

Изискан ресторант, нежна музика, свещи…Класическа вечер за двама влюбени. Запазете маса в любим за двама Ви ресторант и се постарайте тайната Ви да не бъде разкрита. Вечерта посетете Вашата любима с красив букет от рози и направете вечерта и неповторима и изпълнена с романтика.

 

3. Романтична почивка за двама:

В навечерието на Свети Валентин може да откриете невероятни оферти за почивка - ниски цени, хубави хотели и много промоции и допълнителни екстри. Спокойна хижа в планината, спа-процедури в изискан хотел или пък почивка в друга страна - избирате Вие - разнообразието е голямо и всичко зависи от Вас и от предпочитанията на Вашата половинка.

 

4. Вечеря в дома:

Подгответе се за вечерта като създадете романтична атмосфера в дома.Пригответе любимото й ястие, отрупайте масата и пода с листенца от рози, запалете свещи и отворете бутилка ароматно червено вино. Насладете се на спокойствието на дома и нека вечерта бъде само за Вас.

 

5. Кошница с подаръци:

image“Вкусен” подарък за дамата на Вашето сърце. В подобна кошница с подаръци може да поставите различни шоколадови лакомства - среден или луксозен клас - избирате Вие. Прибавете бутилка червено вино, две чаши и различни сирена. За завършек - плюшено мече и една червена роза. Разбира се, може да експериментирате и да поставите в кошницата подаръци и продукти по Ваш вкус. Ако ли не - доверете се на професионалистите в жанра и посетете местния магазин за подаръци или магазин за цветя.

 

Съществуват десетки романтични идеи, които можем да използваме, за да направим поредния Свети Валентин незабравим и прекрасен. Каквото и да изберете да поднесете на Вашата любима, Вие ще бъдете нейния най-хубав подарък.

Подаръците - с повод или без повод, носят послание. В Деня на влюбените нека това послание е “Обичам те”. Изберете Вашия подарък/изненада така, че той да отговаря на чувствата, които изпитвате и така, че този ден да бъде запомнен и от двама ви.





Категория: Забавление
Прочетен: 2052 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96092
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031