Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96076 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от Май, 2013 г.
Вижте новите ни предложения за доставка на цветя и подаръци за летния сезон на тази страница.
Категория: Забавление
Прочетен: 1750 Коментари: 0 Гласове: 1
Завършването на училище и абитуриентския бал са едни от най-важните моменти в живота на човек. Те бележат началото на самостоятелния живот на всеки от нас и порати тази причина заслужават пищно празненство.

Имате ли близки или приятели, които празнуват абитуриентските си балове тази година? Желаете да ги зарадвате и да им пожелаете „На добър час“, но нямате възможност да присъствате на събитието?

С услугитена онлайн магазини за доставка на цветя и подаръци Е-цвете, можете да изберете стилен и изискван подарък, да определите адреса за доставка, да определите конкретната дата и час на доставка и да уточните допълнителни детайли по поръчката си само в рамките на няколко минути.

imageНа страниците ни ще намерите богата гама от букети за всеки джоб и вкус. Стандартните букети от рози, лилиуми, хризантеми и гербери са стилно аранжирани от нашите опитни флористи със свежи холандски зеленини, за да изглеждат елегантни и неповторими. Търсите нещо по-различно? Тогава разгледайте кошниците ни с цветя, кошниците ни с подаръци или кошниците с плодове. На Ваше разположение са също и апетитните ни букети от бонбони, превърнали се в хит през последната година.

Доставката на цветя и букети от страниците на http://e-cvete.com е напълно безплатна, ако поръчката е направена поне ден преди желаната дата за доставка. Това важи за над 45 града на териториятa на цяла България, сред които София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Велико Търново и много други. Доставката на цветя се извършва от лично от нашите флористи, с което Ви гарантираме перфектния вид на поръчания от Вас букет.

Имате допълнителни въпроси или желаете нещо по-различно от предложенията в каталога ни? Нашите онлайн чат оператори ще с радост ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще Ви помогнат да направите изненадата точно така, както си я представяте.

Категория: Забавление
Прочетен: 5446 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96076
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Май, 2013  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031