Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96969 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 04.06.2015 г.
image

 Съвети при подаряване на цветя

  Цветята винаги са били на първо място, когато трябва да поднесем подарък независимо от повода. Хората оценяват красотата и ефимерната/мимолетната/ природа на цветя като уникална инвестиция в спомени. Като в повечето случай жените са тези, които могат  да си спомнят последния път, когато са получавали цветя. Доверете се на флористите, изберете и изпратете перфектният цветен подарък.
  Цветята са тези, които отворят сърцата на хората. Когато получаваме цветя, сърцето ни широко се отворя, а когато подаряваме цветя се чувстваме добронамерени, сякаш сърцето ни се отваря в отговор на благодарност .
  Предполага се, че хората, които постоянно изпращат цветя са грижовни и любящи хора, които ценят красотата. Размерът/големината на любовта към живота  започва с размера на любовта, която имате към себе си. Така че, когато подарявате цветя на другите, не забравяйте да подарите цветя и на себе си също. Различни изследвания доказват, че цветята правят хората по-щастливи, затова направите себе си щастливи и включете цветята, като част от ежедневната любов към себе си!
  Когато чрез цветята изразяваме любовта и доброжелателството си към приятели, роднини или любим човек,  това е по-бърз и по-лесен начин да изразим чувствата си, отколкото с думи.
  За да изградите любящи взаимоотношения, за да изпратите Вашата спонтанна любов или да  подобрите бързо настроението на приятел или любим човек - изпратете цветя. А за да направите това, веднага на помощ идва Вашия познат цветар или онлайн магазин за доставка на цветя, който е Вашият приятел, който може да Ви даде най-добрите съвети и на когото винаги можете да разчитате да ви помогне.
  Цветя за Приятели
  Всеизвестно е, че подарък от цветя от един приятел за друг е идеалният избор и силата на цветята е огромна. Изберете едно цвете или букет от цветя, които по някакъв начин Ви напомнят за неповторимия дух на приятеля/приятелката Ви, напишете картичка  и ги изпратете. Един от най-благородните, най-чудесните подаръци, който може да изпратите на човек е този подарък, от който той има нужда и му е подарен в подходящия момент.
  Има нещо вълшебно, когато споделяш живота си с един приятел във важни, специални за него моменти – подарявайки му цветя, а той ще пази завинаги в спомените си този подарък. Поздравете го за професионално постижение, за бебе или нещо ново, или му изпратите своята голяма обич, частица любов, когато той наистина се нуждае от нея в най-трудните му мигове.
  Времето за изграждане на приятелство е дълго, но пък е най-силно, когато изразявате благодарността си към приятелите, когато  най-малко я очакват.

Цветя за романтични връзки

Изпращането на цветя към романтичния партньор/-ка е естествен начин да изразите емоциите си - с един допълнителен бонус. Цветята показват също колко специален и грижовен сте.  Истината е, че чудесните взаимоотношения предполагат/изразяват се в / любов и грижи. Ако решите да се отклоните от натоварения си живот и за момент, просто спонтанно да подарите обикновен подарък - цветя, ще се изненадате,  когато след време получите много обич в замяна.
  Съветваме Ви да изненадате своята любима с цветя в на неочаквано място по неочакван начин. Така например, сложете цветята на място, на което тя няма веднага да ги види и когато ги открие – ще се изненада. Или изпратете цветята до офиса й, да ги поставят върху бюрото й, преди тя да отиде на работа сутринта. Цветята в съчетание с елемента на изненадата са сякаш дошли от небето. Когато ги види тя ще ахне, целият й ден ще се промени, ще започне деня с усмивка на лицето благодарение на теб.
  Находчивите любовници знаят, че цветята са като изблик на любов, която можете да давате всеки ден от годината, за да се създадете по-дълбока близост с хората, които обичате. Независимо от това колко е натоварен живота Ви или многобройните предизвикателствата с който се сблъсквате, не забравяйте, че връзката между вас е най-важното нещо. Нарушете традицията, мислете различно, изпрати й (или изпрати му) цветя, които ще напомнят за спомените, които сте имали само вие двамата. Запознали сте се през пролетта? Ами тогава изпратете й свежи, пъстри лалета или микс от пролетни цъфтя. Тя има ли слънчево ведро излъчване? Тогава слънчогледите или цветята в ярки, весели цветове ще я накарат да се усмихва още повече, да Ви забележи.Вие решавате какво да изпратите. Цветята означават  толкова много – Вие сте на ход!:)
  Когато поръчвате цветя, консултирайте се, споделете с Вашия цветар/флорист  какво послание  искате да отправите с цветята, които изпращате. От нежното "Ти си много мила/сладка!", до съвсем директното "Мисля, че си невероятна, ти си секси!" или нещо по средата. Една обикновена цветна аранжировка може да Ви сближи след дълга раздяла, а Вашия флорист  може да бъде вашия Купидон по всяко време, винаги.
  Цветя за Майката
  Трябва да кажем, че Майките заслужават цветна награда почти всеки ден от годината. И това, което майките искат най-много е да почувстват любовта на децата си. Тава е толкова лесно! Изберете си един ден, който и да е от седмицат, изпратите й цветя,с  които ще изразите Вашата  любов. Изберете такива цветя, които биха й подхождали, според нейния характер.  Дали тя обича лилавия цвят? Дали на любимата й картина има нарисувани маргаритки?  Дали сватбения й букет е бил от рози? За рождения й ден, намерете стара снимка на която сте двамата, добавете я към букета и в картичката напишете  "С още една година по-млада!:) Може да й поднесете и букет от цветята, които растат във Вашата градина. За много от нас, бабата, лелята, кръстницата, мащехата или дори приятелка на семейството ни е била като майка в някои моменти.  Изпратете й любовта си с подарък от цветя и думите: "Благодаря ти за това, че си част от моя живот !"
  Цветя на работното място, в офиса

Знаем способността на цветята да повишават настроението ни. Не се ли нуждае всеки от това на работното място? Ето как цветята могат да работят за Вас: Изпратете цветя на свой колега, изненадайте го, предложете му Вашето приятелство, изненадайте го.
  Благодарете на колегите, че са Ви помогнали в натоварени, напрегнати ситуации. Извинете се за пропуснатия срок, за това, че не сте си свършили работата навреме. Подарете на себе си, за да освежите пространството около Вас. Или пък в понеделник, изпратете голям букет от цветя до колегите, повдигнете настроението им, за да е ползотворна работата през цялата седмица.
       
Категория: Забавление
Прочетен: 869 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96969
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Юни, 2015  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930