Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 12:20 - Какъв подарък на направим за свети Валентин. Съветите на http://e-cvete.com
Автор: ecvete Категория: Тя и той   
Прочетен: 3787 Коментари: 0 Гласове:
1



Идва денят на влюбените и един голям въпрос - какво да поднесем за празника? Без значение каква е връзката ни, подаръкът за 14ти февруари е съществен елемент от нея и нейното просъществуване. Затова сме длъжни да се представим на ниво, показвайки с жеста си колко е важна за нас тази връзка.  С какво обаче да направим изненадата и оригинална, и носеща исканото послание? 

Традиционният букет от цветя е някак си твърде изтъркан.  Ще можем ли  да прескочим класическите цветя в изненадата си за деня на влюбените?  Можем ли да подарим букет и въпреки това да не направим класически и банален избор? 

imageОт значение е самият размер на букета. 101 рози в букет определено няма да се наредят в категорията "клише", а ще създадат щастливи мигове на важния за вас ден. Освен това, кой е казал, че трябва да поднесете букет - подарете нестандартна аранжировка от цветя, примерно във формата на сърце. 

След това, изненадата от подаръка е от голямо значение. Най-често правите подаръците в навечерието на свети Валентин, когато се видите? Не е ли по-оригинално да уредите доставката на подаръка си преди празничната вечер, в избрано от вас време? Представете си как щастлива звъни на приятелките си и весело им разказва какво сте и подарили. Доставката на разнообразни букети и аранжировки за деня на влюбените не е трудна, с помощта на някой от магазините за доставка на цветя и подаръци.

Ако наистина считате, че цветята са изтъркани, вероятно ще изберете по-оригиналните букети от бонбони. Няма жена, която да може да издържи на тази шоколадова съблазън или която да не ликува от романтичната му доставка пред смаяните погледи на приятелките й. 

Още ли не сте в състояние да изберете подарък, с който да направите щастлива приятелката си? Защо не опитате с нещо апетитно и оригинално като кошница със сезонни плодове и бутилка стилно вино, доставена в конкретно време?

Каквато и изненада да предприемете, имайте предвид, че по-важно е с какво желание ще го направите и до колко ще превърнете ежедневната изненада в невероятен спомен.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96757
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930