Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 97036 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 26.02.2015 г.
  

image

 Сърце от рози

 

Цветните  букети вече са станали постоянен подарък,  докато  оригиналните цветни аранжировки все още са необичайни. Например, представете си, какво би казала вашата любима, виждайки вместо букет , необичайно сърце от рози  ? Този подарък не само изглежда по специален начин, но изисква умения и сръчност при изработването му .

Съвременната флористика знае много методи за производство на композиции от растения, включително човешки фигури, животни, знаци. За тази цел се ползват  различни цветове, но може би нищо не е толкова популярно като розата. Това цвете прави добро впечатление в различни комбинации: в комбинация и индивидуално, в различни цветове и в най-различни нюанси. Нищо няма да изрази вашите чувства  по-добре от розата. Особено ако цветовете й са под формата на сърце.

Начини за създаване на форми от цветя:

За да създадете сърце от рози, са необходими следните компоненти:

  • гипсофила;
  • вода;
  • цветя за основната композиция
  • цветя или зелени растения за украса;
  • тюл, ленти, колани и други аксесоари.

В основата на  всяка композиция от живи растения е т. нар. цветен оазис - специално парче пяна или гъба, нарязани по желания контур. Гъбата поддържа формата, така че сърцето може да изглежда като твърдо парче или да има отворена  сърцевина. Удобни са оазисите с лепкава основа, които  могат да бъдат монтирани върху всяка повърхност, като плат, стена, капака на колата и такива неща.

Вторият важен компонент за всяка композиция - това са самите цветя. Когато става дума за рози, за формирането на сърца или други фигури се ползват само растения с къси стъбла. Първо, по-лесно и здраво се закрепват за основата, от друга страна те рядко се използват при аранжирането на обичайните букети, и трето, те обикновено са по-евтини в сравнение с другите сортове.

За да може композицията да се запази достатъчно дълго  и продължава да радва своя собственик, цветният оазис обилно е напоен с вода – основата е  оставена в течността за известно време. Понякога цветарите добавят  към водата различни смеси, което удължава живота на растенията.

След накисване на гъбата , основата , започва да се проектира сърцето от рози. Първо, в основата се закрепват цветята .  Те могат да бъдат от един и същи цвят, например червен или бял, но хубаво изглеждат и двуцветни композиции, изградени върху контраста. Прорезите в  гъбата се маскират със  зелен камуфлаж, или мрежа.

Нашите услуги в доставката на цветя:

Сайт за доставка на цветя E-Cvete.com предлага винаги свежи и оригинални сърца от рози и други цветни композиции Нашите флористи са внимателни  към всяка поръчка, изработват я в срок , с любов и загриженост.  Ние гарантираме, че нашите цветя ще живеят дълго и ще  донесат щастие на хората, които обичате. А бързата куриерска служба ще достави вашия подарък до всяко кътче на страната. Поръчвайте букети и цветни композиции при нас – няма да бъдете разочаровани.

 Доставка на цветя от магазин за цветя E-CVETE.COM

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 97036
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Февруари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728