Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2016 13:21 - Избор на букет за юбилей
Автор: ecvete Категория: Забавление   
Прочетен: 891 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Какво трябва да знаем и следваме при избора на букет за юбилей



image

Наред с останалите, съществува един особено важен и голям празник, когато освен подаръци, поднасяме и луксозни букети. Това е настъпването на годишнина от рождението на всеки един от нас. Това е значителна дата, важен етап по пътя на живота. Юбилеите доказват, че човек е живял честно и достойно, утвърдил се е в живота и в любовта към семейството, спечелил е уважение и благодарност. Разбира се, цветята за събитието трябва да бъдат избрани с голямо внимание, за да се подчертае тържествеността на момента.

Често говорим за годишнини, позовавайки се на кръглия брой години, навършени от датата на раждане или от момента на сключване на брака. Освен тях юбилеи празнуват и корпоративни организации, както и хора, които са направили значителни творчески открития.

Не пропускайте възможността да направите изненадата още по-голяма и ефектът от поднасянето на букета по-сензационен чрез доставка на цветя с куриер.

При избора на цветята трябва да се съобразим с естеството на събитието. За юбиляра е подходящ всеки букет , стига той да изглежда тържествено и елегантно. Доста величествено изглеждат буйните букети или кошници с рози, лилиуми, хризантеми, орхидеи. Тези цветя  могат да бъдат част от цветните аранжировки, заедно с по-скромни цветове и украсени със зеленина. Основното правило е - при цветните композиции избирайте най-ярките и наситени цветове. Уместни са  бордото, лилавото и дори синият цвят. Букетът трябва да е оригинално декориран. В кошницата заедно с цветята можете да поставите кутия шоколадови бонбони, леко вино за жените, или бутилка ракия за мъжете.

Букетът за годишнината от сватбата трябва да е съобразен с предпочитанията на съпругата, та нали ще го поднесете на нея.

За юбилейния рожден ден на мъж, букетът за него трябва да е с подчертан „мъжки“ характер. Изберете тъмни рози, ириси или далии, аранжирани в геометрична форма - пирамидална или триъгълна.

Ако, обаче, празнувате годишнината на фирмата, поднесете луксозен бизнес букет.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96889
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930