Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2016 16:30 - Цветя и букети за родени под зодия Лъв
Автор: ecvete Категория: Хоби   
Прочетен: 664 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Цветя за родените под зодия Лъв

Лъв - царствен знак за сила и мощ. Родените под знака на зодия ”Лъв” постоянно се стремят към върха. Величествени и прекрасни, те носят със себе си аурата на силата и достойнството.

Жените, родени под знака на лъва  са истински лъвици по характер. Те са спокойни и красиви, когато са необезпокоявани, и изключително опасни, когато са ядосани и  бесни. Внимавайте да не обидите „лъвица” – не би било добре за вас. Лъвовете могат да бъдат много нежни и грижовни, ако признаете достойнството им, и за предпочитане в материална форма. Необходимо е на лъвовете и лъвиците по-специално, да се напомня, че ги обичат и ценят. За даване на подаръци за жени, родени под този знак, често не е необходим повод. Давайки й подаръци и цветя, вие спечелвате нейното благоразположение.  Лъвовете не са меркантилни, както може да изглежда на пръв поглед - за тях е по-важно признаването на техните постижения и възхищението в очите ви, но това е и тяхната слабост. Ако те не са обект на възхищение и хвалебствия, стават раздразнителни и дори може да  изпаднат в депресия. Независимо от своята царственост, лъвовете са уязвими и могат, без любов и признание, просто да изпаднат в униние. Покажете любовта и приятелството си, дарете цветя, подаръци или благодарствено внимание. Тогава лъвицата ще се превърне в любяща котка, а царственият лъв ще е едно сладко коте.

Изборът на подарък за лъвицата и особено за лъва не е толкова труден.
Лъвиците, както и всички кралски дами обожават ярките цветове - лилаво, златисто, оранжево и червено. Злато, диаманти и рубини са подходящи за тях. Цветята за лъвиците са - божури, хризантеми и гладиоли. Розите, като царствени цветя, също са подходящи за лъвове и лъвици. Като цяло, подаръците и букетите от цветя за лъвовете и лъвиците са избрани на един много прост принцип: пищно, много и  скъпо. Скъпият подарък  - не е задължителен критерий, но Лъвовете са много чувствителни към собствения статус и даряването на "евтиний " унижават кралските особи. Ако не разполагате с много пари, тогава красивите цветя ще решат проблема. Можете да изберете подходящ букет , който не е задължително скъп. Основното , което е необходимо, са многото ярки  цветя и букетът ще изглежда приличен. Ние може да ви посъветваме за  някои цветя, които са подходящи за подарък на лъвовете. Два варианта: за подарък по повод на - годишнина, рожден ден, 8 март или Свети Валентин, и подарък за  всеки ден.

Има само един проблем при избора на цветя за Лъвовете. – основното цвете за тях е божурът , но  букет от божури не винаги се намира, поради сезонността на цветето.. Ето защо, ако не можете да намерите букет от божури, най-добре е да се съсредоточите върху розата. Има и друга подробност при избора на цветята - белият цвят не е подходящ за лъвовете. Няколко обяснения за това. Бял - неутрален цвят и букетът в черно- бели цветове не е много подходящ за ярките лъвове. Освен това в Европа за кралските особи белият  цвят е цветът на траура. Също така розовият цвят  - цвета на нежността, може да е подходящ за лъвиците, но по - добре изберете цветя с богата гама от  най-различни цветове.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96911
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930