Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96160 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 29.04.2016 г.

image


Всички се радваме, когато близки наши приятели или член на семейството ни се ощастливи с наследник или наследничка. Веднага влизаме в интернет и търсим първия онлайн магазин за цветя и подаръци, който ни попадне, за да можем да затрупаме щастливците с радост и поздравления. Но какво трябва да знаем за подаряването на цветя или букет при това важно събитие В следващите редове флористите на Е-цвете ще Ви дадат няколко кратки съвета.


Раждането на бебчето винаги е чудо. Как да отпразнуваме тази радост? Разбира се с цветя. Букетите са незаменим подарък за лекарите и медицинските сестри, които са помогнали на детето да се роди и да бъде изписано от болницата, както и допълнение към интериора на стаята, в която младата майка се връща у дома.

Но всички – младият баща, семейството и приятелите, трябва да са наясно с някои правила:

• На първо място, лекарите не са добронамерени към всякакви чужди предмети и цветя в болнично отделение. Това има своите причини. В по-ранни времена е било забранено да се поставят букети в стаята на родилката. Днес можете да дарите цветя, с известна предпазливост. Опитайте се да изберете букет без остър и силен аромат. Най-добре е да се подберат слабо миришещи гербери в деликатни нюанси на розовото, или хризантеми със слаб аромат. Избягвайте, въпреки красотата им, екзотичните сортове, както и розите, защото те могат да предизвикат алергични реакции.

• Не се тревожете, че няма къде да поставите цветята при поднасянето им на младата майка. Изпратете ги в кошница, която в деня на изписването, можете да вземете със себе си.

• По традиция на новородените момичета се поднасят розови или бели цветя. За момчетата можете да намерите в нашия онлайн магазин и цветя в закачливи нюанси на оранжевото, или синьото, както и подходящи растения в други цветове.

 • Изразявайки благодарността си към персонала на болницата, можете да подарите кошница с цветя. Цветовата композиция ще издържи по-дълго време и ще бъде оценена не само от лекуващият лекар, но и от целия колектив.

 • В деня на изписването на бебето подарете великолепен и красив букет. Единственото условие е той да съдържа любимите цветя на младата майка.

 • Внимателно украсете и стаята на бебето , но така подберете украсата, че тя да не предизвика някакви алергични реакции у новороденото.

Следете нашия блог за други интересни статии, свързани с цветята, букетите и подаръците за любимите ни хра

Категория: Забавление
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96160
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930