Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96180 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 18.04.2016 г.
image
 
Още от древни времена цветята са помагали да споделим чувствата си и неизказаните мисли.Тези чудесни продукти на природата, сякаш са  създадени, за да въплъщават любовта. Какво по-добре може да изрази вашите романтични чувства, или надеждата ви за по-трайна връзка, ако не са цветята?

Пролетните лалета, деликатната лилия, мистериозната орхидея, чувствените рози и изисканите карамфили, това са в случая верните помощници. В нашето съвремие, освен тях, можем да подарим и много екзотични цветя. В нашия онлайн магазин с желание ще ви предложим богат асортимент от букети за любимия човек. Нашите цветари могат да подготвят  уникални цветни композиции, чрез които да изразите своите искрени чувства и намерения.

С избора си на различните цветя вие ще можете да споделите своите стремежи без думи, които благодарение на различния „език” на цветята ще станат ясни и прозрачни.
За романтичните момичета са подходящи както белите хризантеми и нежните теменужки, така са забавни и красивите маргаритки. Подареният букет с ароматни цветя е най-доброто обяснение в любов към любимата и начало  на една романтична връзка.
За жизнерадостните и весели дами изберете ярките гербери, които ще внесат частица слънчева светлина в дома.

Може да засилите ефектът от цветята или букета чрез доставка на цветя с куриер.

На активните, интересуващи се от спорт момичета, подарете букет от цветя с ясна форма и изчистени линии - орхидеи, лилии или рози.
За изтънчените и изискани жени е подходяща композицията от цветя с удължени стебла, като  рози, гербери и  хризантеми.

Лалетата с тяхното пролетно настроение ще подчертаят вашата нежност към любимата. Мистериозните орхидеи ще отбележат загадката на срещата, докато високата кала ще изяви женствеността на девойката, а може и да послужи като обещание за брак. Ярките и червени рози без думи показват вашата страст. A розовият или чисто бял букет ще напомни за вашия трепет.

Подарявайте цветя, букети и цветни композиции по всякакъв повод, дори и без повод, така вие не само ще засилите вашата връзка, но цветята ще променят и вас. В края на краищата, любовта ни облагородява!

Категория: Тя и той
Прочетен: 938 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.09.2022 04:46
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96180
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930