Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96895 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 13.04.2016 г.

Какво трябва да знаем и следваме при избора на букет за юбилей



image

Наред с останалите, съществува един особено важен и голям празник, когато освен подаръци, поднасяме и луксозни букети. Това е настъпването на годишнина от рождението на всеки един от нас. Това е значителна дата, важен етап по пътя на живота. Юбилеите доказват, че човек е живял честно и достойно, утвърдил се е в живота и в любовта към семейството, спечелил е уважение и благодарност. Разбира се, цветята за събитието трябва да бъдат избрани с голямо внимание, за да се подчертае тържествеността на момента.

Често говорим за годишнини, позовавайки се на кръглия брой години, навършени от датата на раждане или от момента на сключване на брака. Освен тях юбилеи празнуват и корпоративни организации, както и хора, които са направили значителни творчески открития.

Не пропускайте възможността да направите изненадата още по-голяма и ефектът от поднасянето на букета по-сензационен чрез доставка на цветя с куриер.

При избора на цветята трябва да се съобразим с естеството на събитието. За юбиляра е подходящ всеки букет , стига той да изглежда тържествено и елегантно. Доста величествено изглеждат буйните букети или кошници с рози, лилиуми, хризантеми, орхидеи. Тези цветя  могат да бъдат част от цветните аранжировки, заедно с по-скромни цветове и украсени със зеленина. Основното правило е - при цветните композиции избирайте най-ярките и наситени цветове. Уместни са  бордото, лилавото и дори синият цвят. Букетът трябва да е оригинално декориран. В кошницата заедно с цветята можете да поставите кутия шоколадови бонбони, леко вино за жените, или бутилка ракия за мъжете.

Букетът за годишнината от сватбата трябва да е съобразен с предпочитанията на съпругата, та нали ще го поднесете на нея.

За юбилейния рожден ден на мъж, букетът за него трябва да е с подчертан „мъжки“ характер. Изберете тъмни рози, ириси или далии, аранжирани в геометрична форма - пирамидална или триъгълна.

Ако, обаче, празнувате годишнината на фирмата, поднесете луксозен бизнес букет.


Категория: Забавление
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96895
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Април, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930