Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96821 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 18.01.2016 г.

image

Цветята на любовта

Денят на Св. Валентин, без преувеличение, е един от най-красивите празници в света, тъй като е посветен на най-красивото чувство на  света - любовта. Не е възможно да си представим този ден  без свежите цветя, след като тези невероятни творения на природата, в продължение на хиляди години, се даряват между щастливите любовници. Според легендата и св. Валентин на този ден дарявал червени рози, понеже тези цветя били символ на любовта. Според античната митология богинята на любовта Афродита , бързайки за срещата си с Адонис, случайно стълила в храст с бели рози и така убодена, обагрила техните нежни листенца с кръвта си завинаги.

Не само розите са символ на празника ...

Още от миналото съществуват и други цветя, които напомнят за страстните чувства и са подходящите и ярки символи на този празник. Отдавна  фантазията на влюбените не се ограничава само до червените рози, защото всички цветя са наистина красиви и са в състояние да изразят, и напомнят за любовта на най-близкия човек. Затова с нашата нова колекция, посветена на празника на влюбените, ние се опитахме да създадем най-разнообразни композиции, придавайки им чрез цветята най-романтичните нюанси . Ние не сме забравили, че червените цветове са постоянните спътници на любовта, затова предлагаме на нашите клиенти любимите композиция с алени рози, анемонии и лалета, перфектно контрастиращи с бели цветя, допълнени с ярка и красива зеленина.

Пролет в сърцето!

Денят на Св. Валентин е един от последните зимни празници, когато всички ние очакваме пролетта и възраждането на природата. За да се приближим към това прекрасно време на годината, в много от композициите си сме включили нежният люляк, носещ наистина пролетно настроение и красивите  лалета - вечният символ на настъпващата пролет.

Романтичният декор

Не можем да си представим цветната композиция за Свети Валентин без подходящите елементи от декора към цветята, като сърца и други красиви допълнения, създаващи романтично настроение. Украсявайки ги с тях, ние се стараем и желаем да създадем от всяко цвете или букет едно незабравимо любовно писмо. Червените боровинки и ягодите са  неразривно свързани с романтиката и най-нежните чувства, така че ние ги използваме често в дизайна на своите букети.

Полет на въображаемото

Любовта е винаги е полет на фантазията, така, че в част от нашата колекция ние се опитахме да включим различни състави от цветя, които нямат аналози в съвременната флористика. Това са прекрасните композиции от цветя на фигури на мечета, сърца или комбинации от тях, и много други.

Говорете за чувствата ..

Основната концепция на колекцията ни от цветя, посветена на Деня на влюбените е , че  цветята винаги  трябва да символизират чувствата,които вие изразявате, чрез поздравленията си по този прекрасен повод. Ние сме безкрайно доволни, че вие като наш клиент и приятел сте казали на любимия човек, чрез езика на цветята -  "Обичам те!"

Нови цветове на любовта

Разбира се още от сега, за да бъдем винаги актуални и на ниво, ние се замисляме за новите колекции за бъдещите празници. Благодарение на  най-добрите флорални дизайнери, разработваме нови, ярки, романтични и уникални композиции с цветя, които могат да донесат най-прекрасни чувства по  всички краища на света.

Категория: Забавление
Прочетен: 1304 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96821
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Януари, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031