Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блог на онлайн магазин за поръчка и доставка на цветя, букети и подаръци E-cvete.com. Цветарският магазин предлага експресна доставка на цветя, свежи букети и стилни кошници с подаръци, аранжирани и доставени от локален цветарски магазин.
Автор: ecvete Категория: Забавление
Прочетен: 96841 Постинги: 42 Коментари: 1
Постинги в блога от 23.01.2013 г.
imageСещате ли се за свой близък или приятел в София, който има повод за празник и почерпка? Искате да го зарадвате, но не се намирате в София или изобщо не сте в България? Да зарадвате някого от разстояние е много лесно с услугите на магазин за доставка на цветя в София - http://e-cvete.com
 
На страниците на сайта ни ще намерите богата гама от букети и аранжировки от най-различни цветя за всеки повод. Изберете букет от алени рози, с които да кажете "обичам те" или елегантни лилиуми, подходящи за всеки повод. Предложенията ни с пъстроцветни хризантеми ще освежат деня на получателя си, а ако той е мъж - можете да изберете букет или аранжировка с гербер, антуриум и стрелиция. Търсите нещо по-различно? Екзотичните ни букети от орхидеи ще внесат топъл полъх в дома на получателя и ще останат свежи и красиви дълго, след поднасянето на изненадата. Комбинирайте избрания букет с бутилка вино или шампанско, за да допълните изненадата.

Добавете букет шоколадови бонбони и подсладете сивия ден на своя познат в София. Ако искате да бъдете оригинални и различни, препоръчваме да разгледате нашите букети от бонбони. Красиви, свежи и неописуемо вкусни, те са приготвени старателно от нашите флористси с идеята да създават положителни и незабравими емоции. Букетите ни от бонбони са съставени от шоколадови бонбони Фереро Рошер.

Кошниците ни с плодове също се нареждат сред най-поръчваните ни продукти за специални поводи, като често биват комбинирани с тръпчиво червено вино или вкусна торта от сладкарница Неделя.
 
Поръчката си за доставка на цветя и подаръци в София можете да направите директно от страниците на нашия онлайн магазин. Постарали сме се процеса по нейното оформяне да бъде максимално бърз и удобен, като средното време за завършване на поръчка е между 2 и 5 минути. В случай, че срещате трудности, нашите оператори с радост ще отговорят на всеки ваш въпрос на нашите мейли или телефон, както и чрез директния онлайн чат на страницата.
Категория: Тя и той
Прочетен: 5031 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.01.2013 13:02
Търсене

За този блог
Автор: ecvete
Категория: Забавление
Прочетен: 96841
Постинги: 42
Коментари: 1
Гласове: 28
Архив
Календар
«  Януари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031